Referenties

 

 

 

Workshop Disco dansen in De Ardennen– Conny

Om het jaar gaan wij met de hele familie een week op vakantie naar de Ardennen. Dit jaar is Hester bij ons in de Ardennen geweest. En ik kan zeggen dat het een succes was. Hester past zich makkelijk aan. Willen jullie een drankje en even pauze? Hester vindt het allemaal goed. Door de grote verkleedkist die zij meeneemt waarin voor iedereen wel wat te vinden is aan kleding, pruiken, brillen etc. kom je al direct in de juiste sfeer. Het is al hilarisch als iedereen zich gaat uitdossen. Het blijkt ook dat mensen zich toch meer durven te laten gaan als zij een soort van “ incognito” zijn. Wat hebben we een lol gehad. Van nu af aan zullen wij de show stelen op elke feestje met onze dansmoves. Dank je wel Hester het was super leuk!

Workshop dans je karakter – Ingeborg

Wij op de maandelijkse dansavond van de Verbinding onder begeleiding van Hester de workshop 'Dans je karakter' gedaan. Het was een heel fijne avond waarop we heerlijk hebben kunnen dansen, maar vooral ook de taal van ons lichaam hebben kunnen onderzoeken. Aan de hand van thema's als veiligheid, voeding, vrijheid en vitaliteit hebben we via de dans de sterke, gezonde kant in onszelf verkend, maar ook de verborgen verlangens en frustraties opgezocht. Het mooie is dat Hester ons liet zien dat ook dan die andere, sterke kant er nog altijd is. Door dit in dans te ervaren, groeit het geloof in jezelf en maak je jezelf weerbaarder. Je leert de zwakke kanten van jezelf erkennen en accepteren, maar ontdekt ook je kracht en voelt hoe je die sterke kant in jezelf kunt aanspreken als dat nodig is.

Workshop Disco dansen in Breda – Esther

Wij hebben met 13 personen de workshop discodansen gedaan. Deze workshop was superleuk de mensen wisten van te voren niet wat we gingen doen maar vonden het geweldig. we hebben ontzettend gelachen en veel plezier gehad. De workshop wordt op een hele leuke en positieve manier gedaan door Hester. Heb je net als ons een avondje met het werk of vrijgezellen feest ik zeg doen!!

Linedance in Tilburg – Michelle

Geweldig leuke en gezellige workshop! Een aanrader! We hebben tijdens ons teamuitje een workshop Linedancing gedaan, geregeld via Ontdek Tilburg. Lauri is een leuke meid en een erg goede danser en docente, die ons clubje erg goed aanvoelde en begeleidde. We hebben heerlijk gelachen maar ook echt veel geleerd. En de volgende dag.... spierpijn! Dus nog hard gewerkt ook :-)

Dansdag met Universe of Dance - workskhop Bollywood in Den Bosch – Lisette

Universe of Dance heeft een hele dansdag georganiseerd waarbij Buikdans, Linedance, Bollywood en Disco aan bod kwamen! Ik heb de laatste 2 meegedaan; ik had zoiets 'Even lekker al mijn zorgen vergeten en in een andere wereld terecht gekomen door deze dansworkshops! Disco was leuk en lachen, ging ook best lekker al zeg ik het zelf. Maar bollywood, dat was echt fantastisch! Echt een aanrader, alleen al het rondlopen met die mooie kleren en die belletjes is genieten!'

Workshop Disco Dansen in Den Bosch – Wagemakers

Afgelopen zaterdag hebben we voor het vrijgezellenfeest van mn zus een spetterende workshop disco dansen gekregen van Hester. Door de superleuke kleding en de manier waarop Hester de workshop leidde durfde iedereen vanaf het begin z'n kunsten te laten zien. Hester kan zelf ontzettend goed dansen en neemt je echt mee in de 'disco'sferen op een vriendelijke, betrokken en ontspannen wijze. Het was echt alleen gericht op samen op een leuke manier dansen, onafhankelijk of je wel of niet kunt dansen. Kortom, een gezellige en vlotte workshop waarin we veel gelachen hebben!

Workshop Buikdansen in Tilburg – Christine

De Workshop was super! Ik had een workshop buikdansen geregeld voor mijn zus haar vrijgezellenfeest en we hebben het erg naar ons zin gehad! Mijn zus werd leuk in het zonnetje gezet met een speciaal 'buikdans-outfit'. We hebben tijdens de workshop veel gedanst maar ook veel gelachen. Het enthousiasme van Hester was heel erg aanstekelijk en zelfs de mensen die het eerst niet zagen zitten waren aan het einde flink aan het dansen geslagen. Echt een aanrader!

Workshop Line dance in Tilburg – José

Workshop was gezellig. Goede locatie. Misschien handiger om 3 dansen in te studeren en na de pauze te herhalen. Sommige pasjes, met name met een draai waren voor onze heren in de groep nogal moeilijk. Verder, dikke 9!

Buikdans in Wageningen – Cordelia

Ik heb een aantal jaren buikdansles gehad van Lauri in Wageningen, en haar meerdere malen op zien treden als buikdanseres. Lauri is positief, vrolijk en open en weet dit ook in haar dans en lessen over te brengen! De sfeer in haar lessen is ontspannen zodat je op een leuke manier nieuwe dingen leert. Lauri blijft zich ontwikkelen door workshops en cursussen te volgen en geeft nieuwe inzichten, technieken en stijlen door aan haar leerlingen. Lauri is een zeer goede danseres die het plezier in het dansen goed over weet te brengen. Je wordt er zelf ook gewoon blij van!

Buikdans-workshop in Tilburg – Marloes Nuijten

We hebben afgelopen zaterdag tijdens een vrijgezellenfeestje enorm genoten van een buikdansworkshop door Hester. De tijd vloog voorbij! Door de gezellige en ontspannen aanpak van Hester waren we allemaal vanaf het begin op ons gemak om onze buikdanskunsten te tonen. Zeer geslaagd en zeker voor herhaling vatbaar!

Optreden verjaardagsfeest in Helvoirt – Franko

Lauri heeft een spetterend optreden gegeven op mijn verjaardagsfeest. Het was een mooi en stijlvol optreden. Ook heeft ze een workshop buikdans gegeven waarbij ze zelfs de meest stijve harken de dansvloer heeft gekregen. En lol dat ze hebben gehad! Haar kracht is de puurheid en enthousiasme.

Bollywooddancing in Rosmalen – Mariëlle

We hadden voor de vrijgezellenparty van een goede vriendin een Bollywood dance workshop georganiseerd bij Hester. het was een groot succes! Ze had leuke shawls, en voor onze vriendin een mooie outfit. Wij zijn allemaal enthousiast over de manier waarop Hester de workshop heeft verzorgd. heel hartelijk dank!

Workshop discodans in Den Bosch – Pleiter

Hester is een zeer vrolijke en bekwame discodans workshopleider. Wij kregen twee uur les van haar ivm een vrijgezellendag: het was super vrolijk, leuk en we hebben een swingende dans geleerd die we op de bruiloft kunnen laten zien!

Buikdansles in Breda – Annemarie

Ik heb al een paar jaar Oriëntaalse dansles van Lauri. De lessen zijn leerzaam en gezellig. Lauri is een enthousiaste en inspirerende docente met veel kennis. Ze is bezig met allerlei dansvormen en het is erg leuk dat we daardoor in de les kennismaken met nieuwe dansstijlen zoals Bollywood. Maar ook aan klassieke dansen wordt serieus gewerkt. Een buikdansoptreden of workshop van Lauri verhoogt de sfeer op je feest. Zij danst heel stijlvol en charmant, echt een aanrader!

Thema-avond buikdans verzorgingshuis in Tilburg – John van Gils

Lauri heeft bij ons in het verzorgingshuis in Tilburg een buikkdansshow gegeven. De thema-avond die wij daar organiseerde wilde we opvrolijken met iemand die Oosterse/ Noordafrikaanse buikdans beheerste. Nou dat is gelukt Lauri. Jij bent een aanrader...Sfeervol, en stijlvol. De gasten hebben ervan genoten...

Bollywood workshop in Leeuwarden – Buikdansschool Shekinah

Lauri heeft een 3 uur durende bollywoodworkshop in Leeuwarden gegeven aan leerlingen van La Lisa`s buikdansschool Shekinah. Het was SWINGEND! Goede opbouw, duidelijke uitleg en we zijn heel ver gekomen met een gave choreografie.

Workshop buikdansen in Drunen – Jan

We hebben een prima avond gehad. Eerst een optreden van een enthousiaste danseres, met opbouwend programma, Daarna een workshop in buikdansen. Goed te doen ook voor dames en heren van boven de 50. Veel gelachen samen.

Vrijgezellen Buikdansworkshop in Breda – Steffie

Voor een vrijgezellenfeest gekozen voor een buikdansworkshop... Het was ontzettend leuk!! Enorm gelachen, plezier gemaakt en op een hele leuke manier kennis gemaakt met buikdansen. Het is zeker een aanrader.....

Disco Dansen in Den Bosch – E.S. Bruining

Het was heel inspirerend, leuk en gewoon ook fijn om te bewegen tijdens deze workshop! We hebben echt genoten en ik zou het dus gewoon aanraden. Echt eens iets heeeel anders, en iedereen kan meedoen. DOEN!!

1001 nacht-personeelsavond Breda- Pabo Hogeschool

Wat een grandioos mooi optreden heb je verzorgd en wat een geweldige workshop nadien. Al mijn collega's zijn er nog steeds vol lof over. Onze avond was daardoor extra geslaagd, onze vriendelijke dank daarvoor nogmaals. 

offerte op maat aanvragen?

Klik hier