Disco

Celebration time!

Zet je afropruik op en doe de boogie met deze swingende workshop! Leer de leukste soul walks en John Travolta moves. Herleef de DISCO-tijden met Jackson five, Kool&TheGang, Spargo en KC & the sunshine band. Garantie voor FUN met de overbekende DISCO-hits! Geschikt voor een gemengd publiek of vrijgezellen (m/v)-groepen. Aantal personen: tot max 40.

Duur van de workshop is anderhalf uur, andere tijdsduur bespreekbaar.

Inclusief complete outfits en partyspullen:
Gebruik van glitter jaren '70 broeken met wijde pijpen en complete outfits, party-spullen, DISCO-brillen pruiken, duivelsoortjes, boa’s etcetera. Leuke gadget voor iedereen die meedoet.

Prijsindicatie

Voor particulieren: Op basis van volledige workshop (anderhalf uur) met alle outfits & partyspullen: 25,- per persoon inclusief BTW. Zakelijk? Neem contact op. 

Minimum groepsgrootte:10. Minder dan 10 mensen in uw groep? geen probleem! Neem even contact op voor overleg.

Opties:

  • geluidsinstallatie
  • verkorte workshop van 30 minuten voor op uw feest.
  • Andere tijdsduur van de workshop bespreekbaar met aangepaste prijs. Deze kortere workshops kunnen gegeven worden voor groepen van maximaal 150 personen.

Vraag voor uw situatie een offerte op maat via de knop onderaan deze pagina.

Ervaring van Esther met de disco workshop:

Wij hebben met 13 personen de workshop discodansen gedaan. Deze workshop was superleuk de mensen wisten van te voren niet wat we gingen doen maar vonden het geweldig. We hebben ontzettend gelachen en veel plezier gehad. De workshop wordt op een hele leuke en positieve manier gedaan door Hester. Heb je net als ons een avondje met het werk of vrijgezellen feest ik zeg doen!!

Ervaring van Conny met de disco workshop:

Door de grote verkleedkist die Hester meeneemt waarin voor iedereen wel wat te vinden is aan kleding, pruiken, brillen etc. kom je al direct in de juiste sfeer. Het is al hilarisch als iedereen zich gaat uitdossen. Het blijkt ook dat mensen zich toch meer durven te laten gaan als zij een soort van “ incognito” zijn. Wat hebben we een lol gehad. Van nu af aan zullen wij de show stelen op elke feestje met onze dansmoves. Dank je wel Hester het was super leuk!

Terug naar overzicht

offerte op maat aanvragen?

Klik hier