Oriëntaalse buikdans

Ontdek je sensuele kanten in deze dans en maak plezier met elkaar met deze inspirerende workshop! Na een warming up voor je hele lichaam leer je heupbewegingen, sierlijke armbewegingen en verschillende basisbewegingen uit de buikdans. Een verrijking voor je danskunst. Tussendoor leer je leuke weetjes over de gevarieerde cultuur van het Midden-Oosten waar deze mooie dans vandaan komt. Deze workshop staat garant voor losse heupen, cultuur en gezelligheid! Ook goed te doen voor mannen en vrouwen en jong en oud.

Is het voor een vrijgezellenfeest? Dan is er een speciaal moment in de workshop waarin wordt stilgestaan bij het komende huwelijk en waarbij alle vriendinnen een goede tip of wens kunnen geven aan de bruid. Dit is een mooi moment met vriendinnen onder elkaar.

Duur van de workshop is anderhalf uur.

Inclusief:

  • gebruik van kleurige muntjessjaaltjes voor om de heupen

Prijsindicatie voor particulieren

Op basis van bovenstaande beschrijving: 19,50 per persoon inclusief BTW

Minimum groepsgrootte:10.

Minder dan 10 mensen in uw groep? geen probleem! Neem even contact op voor overleg.

Reiskosten vanaf 75 gereden kilometers.

Zakelijke boeking? Neem contact op.

Opties:

  • aankleding in overleg van een eventuele hoofdpersoon (bijvoorbeeld bij een vrijgezellen- of verjaardagsfeest) als professionele buikdanser(es)
  • geluidsinstallatie
  • verkorte workshop van 30 minuten voor op uw feest, speciale prijs.

NB Met de bovenstaande opties erbij is de duur van het geheel 2 uur.

ervaring van marloes met de buikdans workshop:

We hebben afgelopen zaterdag tijdens een vrijgezellenfeestje enorm genoten van een buikdansworkshop door Hester. De tijd vloog voorbij! Door de gezellige en ontspannen aanpak van Hester waren we allemaal vanaf het begin op ons gemak om onze buikdanskunsten te tonen. Zeer geslaagd en zeker voor herhaling vatbaar!

ervaring van jan met de buikdans Workshop:

We hebben een prima avond gehad, tijdens het verjaardagsfeest van mijn vrouw met hele familie. Eerst een optreden van een enthousiaste danseres, met opbouwend programma, daarna een workshop in buikdansen. Goed te doen ook voor dames en heren van boven de 50. Veel gelachen samen.

ervaring van franko met deze workshop:

Hester heeft eerst een spetterend optreden gegeven op mijn verjaardagsfeest. Het was een mooi en stijlvol optreden. Ook heeft ze een workshop buikdans gegeven waarbij ze zelfs de meest stijve harken de dansvloer heeft gekregen. En lol dat ze hebben gehad! Haar kracht is de puurheid en enthousiasme.

een impressie van de buikdans...

Terug naar overzicht

offerte op maat aanvragen?

Klik hier